CUCINARE È COME CANTARE!
ГОТУВАТИ ЯК СПІВАТИ!
CUCINARE È COME CANTARE!
ГОТУВАТИ ЯК СПІВАТИ!
CUCINARE È COME CANTARE!
ГОТУВАТИ ЯК СПІВАТИ!
CUCINARE È COME CANTARE!
ГОТУВАТИ ЯК СПІВАТИ!
CUCINARE È COME CANTARE!
ГОТУВАТИ ЯК СПІВАТИ!
CUCINARE È COME CANTARE!
ГОТУВАТИ ЯК СПІВАТИ!
EN
CANTARE
EN

Асортимент

Макаронні вироби ТМ «Cantare» ФУЗІЛІ
Вага нетто: 400 г
Макаронні вироби ТМ «Cantare» ВЕРМІЧЕЛЛІ
Вага нетто: 400 г
Макаронні вироби ТМ «Cantare» РІГАТОНІ
Вага нетто: 400 г
Макаронні вироби ТМ «Cantare» ЧЕЛЕНТАНІ
Вага нетто: 400 г
Макаронні вироби ТМ «Cantare» ПЕННЕ РІГАТЕ
Вага нетто: 400 г
Макаронні вироби ТМ «Cantare» СПАГЕТI №18
Вага нетто: 400 г / 700 г
Макаронні вироби ТМ «Cantare» СПАГЕТIНІ №14
Вага нетто: 400 г
Макаронні вироби ТМ «Cantare» ЛІНГВІНІ №30
Вага нетто: 400 г
Макаронні вироби ТМ «Cantare» БУКАТІНІ №35
Вага нетто: 300 г

Макаронні вироби ТМ «Cantare» ФУЗІЛІ

Вага нетто:
400 г

Склад:
борошно з твердої пшениці (дурум) для макаронних виробів вищого сорту, вода питна.

Кількість в груповій упаковці:
18 од.

Макаронні вироби ТМ «Cantare» ВЕРМІЧЕЛЛІ

Вага нетто:
400 г

Склад:
борошно з твердої пшениці (дурум) для макаронних виробів вищого сорту, вода питна.

Кількість в груповій упаковці:
27 од.

Макаронні вироби ТМ «Cantare» РІГАТОНІ

Вага нетто:
400 г

Склад:
борошно з твердої пшениці (дурум) для макаронних виробів вищого сорту, вода питна.

Кількість в груповій упаковці:
21 од.

Макаронні вироби ТМ «Cantare» ЧЕЛЕНТАНІ

Вага нетто:
400 г

Склад:
борошно з твердої пшениці (дурум) для макаронних виробів вищого сорту, вода питна.

Кількість в груповій упаковці:
21 од.

Макаронні вироби ТМ «Cantare» ПЕННЕ РІГАТЕ

Вага нетто:
400 г

Склад:
борошно з твердої пшениці (дурум) для макаронних виробів вищого сорту, вода питна.

Кількість в груповій упаковці:
21 од.

Макаронні вироби ТМ «Cantare» СПАГЕТI №18

Вага нетто:
400 г / 700 г

Склад:
борошно з твердої пшениці (дурум) для макаронних виробів вищого сорту, вода питна.

Кількість в груповій упаковці:
для 400 г – 20 од
для 700 г – 12 од

Макаронні вироби ТМ «Cantare» СПАГЕТIНІ №14

Вага нетто:
400 г

Склад:
борошно з твердої пшениці (дурум) для макаронних виробів вищого сорту, вода питна.

Кількість в груповій упаковці:
20 од

Макаронні вироби ТМ «Cantare» ЛІНГВІНІ №30

Вага нетто:
400 г

Склад:
борошно з твердої пшениці (дурум) для макаронних виробів вищого сорту, вода питна.

Кількість в груповій упаковці:
20 од.

Макаронні вироби ТМ «Cantare» БУКАТІНІ №35

Вага нетто:
300 г

Склад:
борошно з твердої пшениці (дурум) для макаронних виробів вищого сорту, вода питна.

Кількість в груповій упаковці:
18 од.

Смачні рецепти

ПАСТА ПО-КИЇВСЬКИ З КАШТАНАМИ У ВЕРШКОВОМУ СОУСІ
Хай новий рік дивує вас лише приємними несподіванками, як спробували ми!
Рецепт
Відео
СПАГЕТІ КАРБОНАРА
Паста Карбонара ㅡ смачна візитівка італійської кухні родом із самого Риму! Отже сьогодні наспівуватимемо італійські мотиви та готуватимемо справжню пасту Карбонара.
Рецепт
Відео
СПАГЕТІ БОЛОНЬЄЗЕ
Коли готуєш із любов’ю, кухня перетворюється на оркестр, і як диригент перетворюєш страву на справжню симфонію смаку!
Рецепт
Відео

ПАСТА ПО-КИЇВСЬКИ З КАШТАНАМИ У ВЕРШКОВОМУ СОУСІ

Інгредієнти на 1 порцію:

  • Паста Spaghetti №18 Сantare – 50 г
  • Каштани очищені готові – 100 г
  • Олія оливкова – 40 г
  • Часник свіжий – 15 г
  • Пудра із сушених грибів – 10 г
  • Сир пармезан – 40 г
  • Вершки 15% – 60 г
  • Вино біле – 20 г

Приготування соусу:

  • Свіжий очищений часник нарізати дрібними кубиками і обсмажити на оливковій олії до появи характерного приємного аромату і золотистого кольору.
  • До злегка пасерованого часнику додати попередньо приготовлені нарізані каштани, біле вино, вершки і 15 г тертого пармезану.

Приготування пасти:

  • Відварюємо спагеті до стану al dente у підсоленій воді із розрахунку 1 л води на 100 г пасти.
  • Змішати відварені спагетіні, не промиваючи їх водою, з соусом і прогріти упродовж 2 хв.
  • В кінці посипати пудрою із сушених грибів.
  • Перед подачею страву притрусити пармезаном.

Смачного! Buon appetito!

СПАГЕТІ КАРБОНАРА

Інгредієнти:

  • Паста Spaghetti №18 Cantare – 100 г
  • Оливкова олія – 5 г
  • Сир пекоріно романо – 10 г
  • Панчетта – 60 г
  • Яйця – 3 жовтки
  • Сіль – 1 г
  • Перець – 1 г

Приготування соусу:

  • Відділяємо жовтки в окрему тарілку, додаємо натертий сир пекоріно романо та перемішуємо до однорідного стану.
  • Нарізаємо панчетту та обсмажуємо на оливковій олії. Додаємо сіль та перець до смаку.

Приготування пасти:

  • Відварюємо спагеті до стану al dente у підсоленій воді із розрахунку 1 л води на 100 г пасти.
  • Спагеті перекладаємо на сковорідку з панчеттою та перемішуємо. А потім викладаємо до жовтково-сирного соусу.
  • Викладаємо на тарілку та присипаємо тертим сиром.

Смачного! Buon appetito!

СПАГЕТІ БОЛОНЬЄЗЕ

Інгредієнти:

  • Паста Spaghetti №18 Cantare – 400 г
  • Яловичина – 400 г
  • Цибуля – 150 г
  • Морква – 150 г
  • Селера – 50 г
  • Томати – 400 г
  • Часник – 3 зубчики
  • Червоне сухе вино – 150 мл
  • Оливкова олія – 3 ст.л
  • Сіль до смаку
  • Зелень та пармезан для подачі.

Приготування соусу:

  • Цибулю чистимо та нарізаємо, подрібнюємо часник. Моркву натираємо на терці. Селеру дрібно ріжемо.
  • На розігріту сковорідку наливаємо олію та обсмажуємо цибулю з часником, доки вони не стануть прозорі.
  • Додаємо селеру та обсмажуємо ще 2 хвилини. Потім додаємо моркву, перемішуємо та обсмажуємо іще декілька хвилин. Викладаємо овочі зі сковорідки.
  • Наливаємо ще трохи олії та обсмажуємо фарш.
  • Блендером подрібнюємо томати до густого пюре.
  • До обсмаженого фаршу викладаємо овочі, додаємо пюре з томатів та вливаємо червоне вино, солимо за смаком.
  • Ретельно усе перемішуємо, накриваємо кришкою та залишаємо томитись на маленькому вогні приблизно на 1 годину.

Приготування пасти:

  • Відварюємо спагеті до стану al dente у підсоленій воді із розрахунку 1 л води на 100 г пасти.
  • До готового соусу додаємо спагеті та прогріваємо декілька хвилин разом.
  • Подаємо, присипавши тертим пармезаном та свіжою зеленню.

Смачного! Buon appetito!

Контакти

CUCINARE È COME CANTARE!
ГОТУВАТИ ЯК СПІВАТИ!
CUCINARE È COME CANTARE!
ГОТУВАТИ ЯК СПІВАТИ!
CUCINARE È COME CANTARE!
ГОТУВАТИ ЯК СПІВАТИ!
CUCINARE È COME CANTARE!
ГОТУВАТИ ЯК СПІВАТИ!
CUCINARE È COME CANTARE!
ГОТУВАТИ ЯК СПІВАТИ!
CUCINARE È COME CANTARE!
ГОТУВАТИ ЯК СПІВАТИ!
Продовжуючи перегляд сайту або натискаючи «Погоджуюсь», ви погоджуєтеся з використанням cookies у вашому браузері